Tots els pobles

Full buit de policarbonat

Escola de disseny de paret

Temps: 2022-03-07 Accessos : 106

Resistència a l'abrasió: després del tractament de recobriment anti-UV, la resistència a l'abrasió de la placa de PC es pot augmentar diverses vegades i és similar al vidre. El conformat en calent es pot doblegar en fred en un arc determinat sense esquerdes i es pot tallar o perforar de nou. El PC antirobatori i anti-trets es pot pressionar juntament amb el vidre per formar finestres de seguretat per a hospitals, escoles, biblioteques, bancs, ambaixades i presons, on el vidre millora la duresa i la resistència a l'abrasió de la làmina. El PC també es pot pressionar juntament amb altres capes de PC o acrílics per a aplicacions de seguretat tradicionals.

Protecció UV: protecció ultraviolada, només algunes superfícies d'una sola capa es tornen grogues o borroses sota la llum solar prolongada. La placa de PC té un excel·lent rendiment d'aïllament tèrmic, que és aproximadament un 16% més gran que el vidre amb el mateix gruix, i pot bloquejar eficaçment la transmissió de calor. Ja sigui per mantenir-se calent a l'hivern o per evitar que la calor envaeixi a l'estiu, la placa de PC pot reduir eficaçment el consum d'energia de l'edifici i estalviar energia.

Rendiment anti-combustió: la placa de PC té una bona resistència a la flama, no produeix gas tòxic quan es crema, la seva concentració de fum és inferior a la de la fusta i el paper i s'identifica com un material ignífug de primera classe, d'acord amb la protecció del medi ambient. estàndards. Després de 30 segons de combustió de mostres, la seva longitud de combustió no va superar els 25 mm i només es va descompondre el gas inflamable quan l'aire calent arribava a 467 ℃. Per tant, després de la mesura pertinent, es considera que el seu rendiment al foc està qualificat.

La resistència a les substàncies químiques pot: no forçar cap reacció a l'àcid, l'alcohol, el suc, la beguda; També tenen certa resistència a la gasolina, querosè, en contacte amb 48h no apareixeran esquerdes ni perdran la capacitat de transmissió de la llum. Tanmateix, la resistència química a determinats productes químics (com ara amines, èsters, hidrocarburs halogenats, agents de neteja de pintura) és pobra.

Pes lleuger: la densitat del policarbonat és d'uns 1.29/cm, aproximadament la meitat més lleugera que el vidre, com ara una placa de PC buida, la seva massa és d'1/3 de vidre orgànic, vidre 1/15 ~ 1/12 aproximadament. La placa de PC buida té una rigidesa excel·lent i es pot utilitzar com a membre de l'esquelet. El pes lleuger de la placa de PC fa que la construcció sigui més segura i còmoda, i pot estalviar molt el temps i el cost de l'enviament i la construcció del got.

què tal