Tots els pobles

Full buit de policarbonat

Entrada a l'edifici de tendals

Temps: 2022-03-07 Accessos : 142

El tendal sòlid superior adopta plaques de polímer importats, amb resistència al vent hiper, anticorrosió, resistència a l'impacte, anti-envelliment i altres característiques.
(1) Transmissió de la llum: bona transmissió de la llum (88% de transmissió de la llum), sense groguencs, boira i poca transmissió de la llum quan s'exposa a la llum solar.
(2) Resistència a la intempèrie: la superfície té una capa coextruïda de protecció UV, que pot evitar que la resina es faci groguenc per fatiga causada pels raigs UV del sol. La capa de coextrusió superficial té l'atracció química dels ultraviolats
raigs i convertit en llum visible. Té un bon efecte estabilitzador sobre la fotosíntesi de les plantes i és adequat per protegir els cotxes dels danys UV.
(3) Resistència a l'impacte: la resistència a l'impacte de la làmina de policarbonat és 300 vegades la del vidre normal, 20-30 vegades la de la làmina acrílica, 2 vegades la del vidre temperat, sense risc de fractura.
El perill de fractura, el "vidre irrompible" i la reputació d'"acer sonor", és un material excel·lent per al vidre antibales.
(4) Retardant de flama: segons la prova nacional GB8624-97, és de grau B1 retardant de flama, sense gotes de foc, sense gas tòxic.
(5) No provocarà deformacions i altres canvis de qualitat en el rang de temperatura de -40 ℃ a +120 ℃.
(6) Lleugeresa: pes lleuger, fàcil de transportar i instal·lar.
(7) Insonorització: bon efecte d'insonorització.

imatge de portada

què tal