Tots els pobles

Làmina ondulada i policarbonat en relleu

Sala de flors

Temps: 2022-03-07 Accessos : 194

Des de futurs dissenys de sostres fins a finestres antibales
Un cop instal·lada la funcionalitat requerida, làmines de policarbonat ofereixen més possibilitats tant per a aplicacions interiors com exteriors, va afegir el Dr. Benz: "Per exemple, els materials de clons multicapa modelats poden proporcionar bones propietats d'aïllament similars al vidre triple. A causa de la seva extrema flexibilitat d'ús, la làmina de clons modelats és fàcil de modelar mentre continua sent fort i durador, i també supera molts altres materials en termes de llibertat de disseny". A més, la làmina té una alta estabilitat UV i resistència a les ratllades. Per als mateixos panells, el grau de clon modelat Hygar també ofereix uns estàndards de seguretat extremadament alts, i la gamma no només és a prova de bales, sinó també a prova d'explosió. Aquestes propietats són especialment importants en la construcció d'àrees d'atenció al client i edificis públics.

Les làmines de policarbonat han permès la creació atrevida de dissenys imaginatius com la terminal de l'aeroport Airbus A380, la nova estació de tren de Wuhan, Xina, i el pavelló alemany de l'Exposició Universal de Xangai 2010. Com a part del nou ferrocarril d'alta velocitat Beijing-Hong Kong, l'estació de Wuhan està construïda amb làmines multicapa de 16-25 mm de gruix, que no només proporcionen un aspecte modern, sinó que també proporcionen un disseny sofisticat per a tota la infraestructura. Sota una coberta de 54,000 m2 de policarbonat es va crear un majestuós edifici del futur.

Els murs de protecció contra el soroll en llocs públics són un camp d'aplicació completament diferent dels panells multifuncionals. A banda i banda de l'autopista, hi ha murs de formigó gris dissenyats per protegir els residents locals a tot arreu, però no tenen un cert atractiu visual. Wim Van Eynde, director global de projectes per al transport públic de la divisió de làmines de policarbonat de Bayer MaterialScience, explica: "Les parets transparents fetes de làmines de fins a 18 mm de gruix poden complir tots els requisits legals rellevants alhora que es combinen perfectament amb el paisatge circumdant. No només són fàcils d'utilitzar i rendibles, també són respectuosos amb el medi ambient i resistents als grafits i als productes químics". El grau ignífug especialment desenvolupat compleix els estrictes requisits de toxicitat pel foc i el fum.

Anterior Missatgecap

següent postCentre comercial superior

què tal