Tots els pobles

Làmina ondulada de policarbonat

Sostre fora de la casa

Temps: 2022-03-07 Accessos : 201

El policarbonat, comunament abreujat PC, és una resina termoplàstica forta, produïda generalment a partir de bisfenol A i fosgen, però ara també es desenvolupa sense l'ús de mètodes de producció de fosgen, i s'ha industrialitzat a principis dels anys 1960 i la producció industrial massiva a finals dels noranta. Ara és el segon plàstic d'enginyeria més produït després de la poliamida. El seu nom prové del seu grup intern de CO1990.

La làmina de policarbonat és un nou tipus de panell de llum solar i el seu excel·lent rendiment el converteix en la primera opció de material per a cobertes de solàrium.
1. Transmissió de la llum: el panell de la llum solar de policarbonat té una transmissió de la llum màxima del 89%, que és comparable al vidre. El panell recobert d'UV no produirà groguencs, boira i poca transmissió de la llum quan s'exposa a la llum solar, i la pèrdua de transmitància de la llum només és del 6% després de deu anys, mentre que la taxa de pèrdua de pvc és tan alta com el 15%-20% i el 12%-20. % per fibra de vidre.
2. Resistència a l'impacte: la resistència a l'impacte és de 250 a 300 vegades el vidre normal, 30 vegades el mateix gruix dels panells acrílics, és de 2 a 20 vegades el vidre temperat, amb un martell de 3 kg a dos metres sense esquerdes, hi ha "vidre irrompible" i la reputació d'"acer sonant".
1646641850826646

Anterior Missatgecap

següent postHivernacle d'hivernacle

què tal